Acoperis terasa lemn

Orice casa nu este completa fara o terasa de lemn unde sa savurezi o masa copioasa alaturi de prieteni. Echipa noastra are deja la activ cateva zeci de terase din lemn construite la diferitele cerinte ale clientilor.

Noi ne ocupam in principal de constructia acoperisului pe structura din lemn si acoperirea acestuia cu materialul preferat de catre client, de obicei se utilizeaza sindrila bituminoasa sau tigla metalica. Indiferent de dimensiunile solicitate ne ocupam de acoperis, dar la cerere ne putem ocupa de constructia integrala a terasei de lemn.

Acoperis terasa lemn

Suntem intr-o stransa colaborare cu o firma specializata in comercializarea grinzilor de lemn si lambriu din lemn special destinate pentru terase, foisoare sau alte constructii de gradina, rindeluite la cote egale pentru imbinarea grinzilor pentru acoperisul terasei tale.

Acoperis terasa

Va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra de oferta si un reprezentant al echipei nuteploua.ro va va contacta si va face o vizita la domiciliul dumneavoastra. Impreuna cu dumneavoastra va intocmi oferta de pret si va asiguram ca daca doriti sa colaborati cu noi veti face cea mai buna alegere.