Montaj acoperisuri

Acoperisul reprezinta unul dintre cele mai importante parti ale unei constructii, este la fel de important ca si fundatia casei sau a blocului. Rolul acoperisului este de a proteja intreaga constructie de intemperii si izolatie.

Alegerea materialului pentru acoperis este foarte importanta, in functie de zona, de intemperiile anuale, de panta acoperisului , aceasta poate fi de mai multe tipuri: tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa, panouri sandwich sau alte materiale.

Echipa nuteploua.ro este aproape de tine si daca ne ceri ajutorul suntem gata sa te ajutam cu alegerea materialului potrivit acoperisului tau. Indiferent de materialul ales noi il montam cu maxim profesionalism, la un pret corect si in timp record.

Indiferent de materialul ales noi iti garantam lucrarea efectuata, fiecare material are secretele lui, tigla metalica trebuie montata pe un caroiaj de sipca de lemn bine creat si din materiale de calitate, iar tigla metalica trebuie prinsa in siguranta cu suruburi autoforante prevazute cu saiba cauciucata, panourile sandwich trebuie montate conform indicatiilor producatorului, altfel vor exista infiltratii si izolatia acestora va fi compromisa, sindrila bituminoasa pare o joaca de copii dar nu este asa, aceasta trebuie montata conform specificatiilor pe un pat de carton special destinat acestui tip de material.

Indiferent de materialul pe care doresti sa il utilizezi echipa nuteploua.ro este gata sa vina in ajutorul tau. Nu ezita si solicita-ne o oferta personalizata si lasa grija acoperisului tau in seama noastra.