Montaj sindrila bituminoasa

Sindrila bituminoasa este cu siguranta cel mai la indemana solutie pentru a proteja acoperisul si desigur o serie de avantaje demne de luat in seama. Sindrila bituminoasa se utilizeaza pe scara larga in SUA si Canada de peste 50 de ani si daca este montata corect protejeaza acoperisul timp de cativa zeci de ani fara probleme.

Nuteploua.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu serviciul de montaj sindrila bituminoasa, indiferent de forma si marimea acoperisului realizam acest lucru pentru dumneavoastra.

Montajul sindrilei se realizeaza direct pe cherestea, dar nu inainte de a fixa un carton bituminat special creat pentru a nu exista infiltratii in cazul in care apare o fisura in sindrila.

Montaj sindrila bituminoasa

Sindrila bituminoasa este realizata din bitum, nisip, fibra de sticla, polietilena si piatra vulcanica si se livreaza sub forma de placi dreptunghiulare, solzi sau hexagonale intr-o multitudine de culori.

De ce sa utilizati un asfelt de material? Pentru ca vine la pachet cu o serie de avantaje ce nu pot fi trecute cu vederea:

  • Este usoara si nu ingreuneaza inutil acoperisul;
  • Este potrivita pentru orice tip de acoperis;
  • Protejeaza acoperisul de umezeala, inghet si caldura, aceasta se poate folosi in toate zonele climatice;
  • Este perfect impermeabila;
  • Este economica si nu necesita o intretinere speciala.
Acoperis sindrila bituminoasa

Trimite-ne o solicitare de oferta si iti transmitem oferta personalizata pentru acoperisul tau. Realizarea lucrarilor se face intr-un termen scurt si nu necesita echipamente sau utilaje speciale. Pretul estimativ pentru montaj sindrila bituminoasa este de 25 lei/mp.