Montaj tigla metalica

Tigla metalica este un material inovativ si foarte aspectuos pentru acoperis Acesta a fost creat pentru a imbina designul clasic al tiglelor ceramice cu rezistenta otelului din care sunt confectionate. Greutatea redusa, in jur de 5 kg/ mp, si modul de imbinare al placilor de tigla metalica fac ca acest tip de material pentru acoperis sa fie alegerea ideala atat pentru acoperisuri noi cat si pentru reparatiile acoperisurilor.

Montaj Tigla Metaliza

Daca vrei sa ai parte de un montaj tigla metalica profesionis, rapid, cu materiale de calitate si la preturi corecte nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne. Echipa nuteploua.ro in cei 10 ani de experienta va ofera serviciul de montaj al tiglei ceramice cu toate materialele incluse, materiale pe care le achizitionam de la furnizori cu renume si care asigura garantie, materialele utilizate folosite la montajul tiglei este compus din: folie anticondens, sipca de lemn, jgheaburi, burlane, parazapezi, precum si alte materiale in functie de specificul fiecarei lucrari.

Echipa noastra va garanteaza executia lucrarii si vom face tot posibilul ca reparatia sau montajul acoperisului cu tigla metalica sa se faca cu un minim deranj, rapid si eficient pentru a nu avea surprize neplacute. Pretul pentru montaj tigla metalica este de 25 de lei, doar sa retineti ca acest pret este estimativ si nu include materialele. In functie de specificul fiecarui acoperis va vom face o oferta personalizata.