De ce un acoperis din panouri sandwich acoperis? De ce nu! Panourile sandwich pentru acoperis au fost inventate acum aproximativ 90 de ani, ca o alternativa la acoperisurile clasice, pentru o rapiditate in lucrari, eficienta crescuta, usurinta in transport si montaj, dar si durata de viata mai indelungata.

Panourile sandwich acoperis sunt produse in diverse forme, dimensiuni si culori. Sunt de trei tipuri dupa modul de izolator folosit: polistiren, spuma poliuretanica sau vata minerala.

Panouri sandwich acoperis

Echipa noastra are deja o multitudine de lucrari efectuate cu aceste panouri sandwich acoperis, nefiind un material tipic pentru acoperis, aceste panouri necesita mai multa pregatire inainte de montare, dar cu toate acestea avantajele sunt net superioare. Fiind materiale destul de usoare transportul si manevrarea acestora se face mult mai usor, acoperisul realizat cu acestea are o izolatie termica si fonica net superioara materialelor clasice dar si o rezistenta crescuta la foc.

Pretul pentru montajul panourile sandwich acoperis este de 35 lei/ mp, acest pret este estimativ, in functie de fiecare acoperis va putem transmite oferta personalizata pentru acoperisul dumneavoastra.