Reparatii acoperisuri

Acoperisurile de orice fel, fie ca vorbim de tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla cutata sau tigla ceramica, mai devreme sau mai tarziu, vor avea nevoie de reparatii. De cele mai multe ori reparatiile pe care le-am efectuat au fost la acoperisuri de mai putin de 3 ani montate, care aveau infiltratii de cele mai multe ori in zona cosurilor, a iluminatoarelor sau ferestrelor si in special in zonele cu panta mica.

Reparatii Acoperisuri

Bineinteles ca exista destul de multe cazuri si situatii cand vremea extrema a facut ravagii si a deteriorat acoperisul, fie ca vorbim de vanturi puternice sau grindina extrema, mai ales in vremea din zilele noastre.

Serviciile noastre de reparatii acoperisuri sunt ceea ce aveti nevoie in caz de infiltratii in acoperis sau chiar mai rau, distrugerea partiala sau totala a acoperisului. In primul rand acordam o importanta maxima evaluarii starii acoperisului, de foarte multe ori nu trebuie inlocuit acoperisul, ceea ce inseamna costuri scazute proprietarului si un client multumit pentru noi, cu eficienta in executie. Se decoperteaza zona unde exista probleme si evaluam starea grinzilor de lemn, astereala, folia condens si sipca de lemn de sub tigla sau sindrila. Astfel ne facem o idee clara si precisa asupra cauzei infiltratiilor.

Acoperisuri reparatii este o sintagma generala, noi facem mai mult decat atat, evaluam corect, cinstit si gratuit situatia acoperisului, dupa care trecem la elaborarea devizului. Costurile de reparatii va asiguram ca sunt cele corecte si nu am avut, si cu siguranta nu vom avea reclamatii, ca trecem in deviz costuri pentru materiale care in realitate nu exista.

Dupa acceptarea ofertei si achizitionarea materialelor necesare pentru reparatia acoperisului casei, trecem propriu-zis la treaba si in maxim 3 zile acoperisul tau este pregatit sa iti protejeze casa de intemperii.

Reparatii acoperisuri case

Apeland la serviciile noastre de reparatii acoperisuri beneficiati de cea mai buna experienta in domeniu, la preturi corecte si executie rapida fara mult deranj.

Pentru o oferta completa si precisa va rugam sa ne contactati si un reprezentant se va deplasa la domiciulul dumneavoastra pentru o evaluare, iar in cel mai scurt timp problemele dumneavoastra cu acoperisul se vor sfarsi.